I forbindelse med Kjell Aukrusts univers er det laget en del produkter. Det som står på disse sidene er å regne som "basisvarer" og i perioder kan vi ha flere produkter enn det som står oppført her, så ta gjerne kontakt med oss.

Vi har mange reproduksjoner av Kjell Aukrusts tegninger og malerier. Besøk oss for å se hva vi har eller ta kontakt på telefon 902 53 015.

Jul-i-flåklypa-webSolan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm. For å tukle med naturen. Det er farlig det.

Pris kr 149,-.

Flåklypakalenderen 2016 WEBMotiver fra Kjell Aukrusts uforlignelige verden med humoristiske sitater fra bøkene for hver måned.

16,5 x 35 cm.

Kr 129,-.

kondolansekortDe fleste har kanskje lest diktet Kjell Aukrust skrev når moren døde? Diktet, og den vare tegninga som hører til, er nå å få som et dobbelt kort. Kortet er godt egnet til kondolansekort.

Diktet står skrevet i boka "Ludvig".

Størrelse 13x13 cm. Kr 30,- inkl. konvolutt.

Gaveeske-webEn flott gaveeske med pappboka "Små og store i Flåklypa" hvor de minste kan bli kjent med de små og store i Flåklypa og en flott emaljert kopp.

Kr 249,-.

SolanLudvig-plast webSolan og Ludvig figurer i plast. Ca 10 cm høye.

Kr 149,- pr. par.

Ludvig-og-Solan--plysj-webGode og mjuke er de, Solan og Ludvig i plysj.

Størrelse 20 cm kr 279,- pr. figur.
Størrelse 40 cm kr 479,- pr- figur.

IlTempo webHer er Reodor Felgens svar på italienske Ferrari! Lekebilen er i skala 1:24 og er utrolig detaljrik. Denne utgaven av Il Tempo Gigante er laget for å tåle lek!

Kr 399,-.

Sitteunderlag-webSitteunderlag i 100% merinoull. På dette sitter du varmt og tørt på turen. Lett å rulle sammen og putte i sekken.

Størrelse: ca 35x45cm.

Med håndbrodert signatur og figurmerke.
2 motiv: Solan og Ludvig

Kr  299,-.

 

Alvdal Bok- og Papirhandel AS
Steia 14, 2560 Alvdal
Tlf.: 902 53 015
E-post: post@abok.no

Åpningstider:

Hverdager 09-17 - Lørdager 09-15
Spesielle åpningstider ifm. høytider

Følg oss på  og  Instagram-web


fribokhandellogo